Politica de vanzare

Completand formularul de comanda de pe SITE, va dati consimtamantul ca datele cu caracter personal pe care le furnizati sa fie utilizate de catre VANZATOR in vederea facturarii si livrarii, urmand sa fie folosite in cadrul procesului de onorare a comenzii .

Odata ce ati completat formularul de inregistrare pe SITE si ati lansat COMANDA pentru un anumit produs, VANZATORUL va va contacta telefonic solicitandu-va confirmarea comenzii si a produselor pe care le-ati comandat in cazul in care ati optat pentru plata ramburs. Comanda lansata cu plata ramburs va fi onorata cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata telefonic de catre CLIENT. VANZATORUL nu poate fi tinut responsabil pentru nici un fel de prejudiciu cauzat CLIENTULUI ca urmare a neonorarii comenzii din motive ce exced vointei VANZATORUL.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL isi da consimtamantul pentru a fi contactat, prin orice mijloace pe care acesta i le-a pus la dispozitie, pentru aducerea la indeplinire a CONTRACTULUI, in orice situatie si ori de cate ori este necesar.

Modalitati de plata

– Credit / Debit Cards

Daca ati optat pentru metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

– Plata in rate prin cardul StarBT

Puteti utiliza cardul de cumparaturi StarBT pentru achizitionarea in maxim 10 rate fara dobanda. ESMED SRL prin site-ul somnusor.com este partener StarBT iar utilizarea cardului se face in conditiile bancii emitente. ESMED nu percepe comision sau dobanzi suplimentare. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

– Transfer bancar

In cazul in care doriti sa efectuati plata prin transfer bancar sau prin depunerea contravalorii produselor in numerar in LEI in contul VANZATORULUI, datele necesare sunt comunicate pe factura in baza careia se efectureaza plata. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar sau depunerea de numerar in cont, va rugam sa ne transmiteti dovada platii pe adresa [email protected]

– Ramburs

VANZATORUL va accepta plata prin transfer bancar, online cu card bancar, depunerea in numerar a contravalorii produselor in contul bancar sau ramburs la livrarea comenzii de catre firma de curierat.

 

In toate aceste cazuri, VANZATORUL va emite catre CLIENT o factura pentru bunurile produsele ce urmeaza a fi livrate, obligatiile CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

În cazul livrarii    prin intermediul unei firme de curierat, cu plata ramburs, este interzisa deschiderea coletului inainte de achitarea contravalorii produsului.

Este obligatia VANZATORULUI ca bunurile produsele livrate sa fie ambalate corespunzator si sa asigure transmiterea documentelor insotitoare catre CLIENT.

In cazul in care constatati deteriorarea ambalajului la primirea coletului, aveti posibilitatea sa refuzati receptia lui.